دوشنبه , 29 مرداد 1397
خانه / اخبار مالزی / مطالب مالزی / اخذ ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند

بیا تو مالزی -

گرفتن ویزا برای تنها ایرانیانی که در مالزی مقیم هستند یعنی اقامت خانه دوم second home و یا ویزای کالر یا دانشجوی مالزی هستند از سفارت تایلند در مالزی امکان پذیراست. بنابراین افرادی که به عنوان توریست به مالزی می آیند اگر قصد بازدید تایلند را دارند می بایست از سفارت تایلند در تهران ویزا بگیرند… آدرس سفارت تایلند در کوالا لامپور بسیار سر راست است کمی بالاتر از برج دو قولو  در خیابان امپنگ قرار دارد
Royal Thai Embassy. 206 Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur. Tel : (+603) 2148 8222
 Tel: +03 248 8222, 248 8350, 248 8420, 245 8005
Fax: +03 248 6527.

ساعات کار برای اخذ روادید تنها بین 9 تا 11 ونیم است. پروسه ویزا گرفتن خیلی سهل و سریع است ظرف 24 ساعت کاری ویزا برای ایرانیان صادر می شود.  مدارکی که برای گرفتن ویزا لازم است عبارت است از :
1- 110 رینگیت پول نقد
2- کپی از صفحه اول پاسپورت
3- چهارقطعه عکس
4- نامه از دانشگاه مبنی بر دانشجو بودن متقاضی یا کپی مدارک اقامت خانه دوم
5- تراول چک به مبلغ 500 دلار آمریکا ( در تمامی بانکها صادر می شود) که می بایست کپی آن پس از تطبیق تحویل داده بشود
6- بلیط رفت وبرگشت( قطار – اتوبوس- هواپیما)
7- گواهی رزور هتل
برای گرفتن ویزا در روز بعد کاری فقط در بین ساعات 11 ونیم تا 12و نیم می بایست به سفارت مراجعه کنید

منبع : وبلاگ مهندس جوان

منتشر شده در بیا تو مالزی

همچنین ببینید

پارک پرندگان کوالالامپور (KL Bird Park)

بیا تو مالزی - پارک پرندگان یکی از جاذبه های کوالالامپور است. مساحت این پارک …

یک دیدگاه

  1. طبق قانون جدید به بیش از یك هفته وقت لازم دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

13 + 1 =

قالب