گوگل قصد دارد اطلاعات مربوط به شمار تقاضاهایی را كه برای برداشتن محتوا یا شناسایی كاربران خاص از دولتها دریافت میكند، منتشر كند…
به گزارش ایسنا، به این منظور گوگل صفحهای را در سایت خود قرار داده كه شمار تقاضاهای دریافت كرده از دولتها برای اطلاعات مربوط به یك كاربر یا برداشتن محتوا از شبكههای سایتهایش مانند جستوجو، یوتیوب یا بلاگر را نشان میدهد.
به گفته دیوید دروموند، مدیر حقوقی گوگل، این صفحه هر شش ماه یكبار به روز میشود و اطلاعات ابتدایی مربوط به درخواست دریافت اطلاعات بین ماههای ژوییه 2009 و دسامبر 2009 را نشان میدهد.
بر اساس این اطلاعات، بیشترین تقاضاهای ارسال شده برای اطلاعات در شش ماه گذشته به سازمانهای دولتی برزیل و مقامات آن مربوط هستند كه شاید نشان دهد سرویس شبكه اجتماعی اوركات گوگل تا چه اندازه در این كشور محبوبیت دارد.
مقامات این كشور سه هزار و 663 تقاضا برای اطلاعات درباره اشخاص و 291 تقاضا برای برداشتن محتوا داشتند. پس از برزیل بیشترین تقاضا برای ویرایش محتوا با 188 مورد مربوط به آلمان بود.
در این كشور قوانینی وجود دارد كه نمایش آنلاین محتوای مربوط به دولت نازی را محدود میكند. هند نیز با 142 تقاضا كه بیشتر به اوركات مربوط بود و آمریكا كه تقاضاهایش به یوتیوب مربوط بود، در ردههای بعدی قرار گرفتند.
بخشهای فعالیتكننده برای دولت آمریكا سه هزار و 580 تقاضا برای اطلاعات درباره اشخاص و 123 تقاضا برای برداشتن محتوا داشتند.
گوگل و مساله سانسور سال جاری با اختلاف این شركت با چین به هم گره خورده و بیشترین توجهات را به خود جلب كرد و به سیاستهای جدید دولت آمریكا برای ترویج اینترنت باز منتهی شد.
منتشر شده در بیا تو مالزی