| بازهم یک دزدی دیگر از هم وطنانمان در مالزی! (مطالبی در باره امنیت مالزی) |
|
|
|
| نوشته شده توسط مدیر وب سایت |
| جمعه ، 16 فروردين 1387 ، 07:54 |
|
به امید آنکه دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در مالزی نباشیم.
افزودن به علاقمنديها
ثبت لينك در
ايميل كردن اين
نظرات (12)
![]()
اگه این مورد ها رو تو ایرانی که الان هستیم لیست کنیم که یک روزش اندازه 100 تا پاپیروس میشه، حاجیییییییی
1
دسامبر 14, 2009
من در این گندآب بسیار زیبا به مدت یک سال و اندیه که زندگی می کنم. چیزی که خیلی تکان دهنده ست اینه که آسیب ردن به تبهکارها و دزدان ساطور بدست مالایی یک جرم به حساب می یاد. یعنی در این به (اصطلاح) کشور دفاع از خود یک امر کاملا غیرقانونیه. البته من ترجیح می دم اونایی که عادت کردن انسانهای محترم رو حاجی خطاب کنند با آسودگی خاطر تو مالزی شون قدم بزنن
2
مه 21, 2010
سلام من میخوام با یک هموطن که تو مالزی اقامت داره صحبت کنم چون قراره چند وقت دیگه بریم مالزی لطفا کمک کنید ممنونم.بهاره _رضائی_20 ات یاهو دات کام3
اوت 17, 2010
آقا مهرداد اگر مطلع باشید در ایران هم همین قانون هست. شما حق دست زدن به دزد را ندارید حتی اگر بیدار بشید ببینید که اموالتون تو دست آقا دزدست و داره خوشحال و خندان از خانه تان خارج میشه.
همه جای دنیا خوب و بد هست ! 4
مه 16, 2011
بله این درسته که در ایران هم همین اتفاق ها میافته ولی توی کشور غریب انسان به طور طبیعی بیشتر توقع داره که امنیت داشته باشه. من خودم برای یک سال هست که در مالزی زندگی میکنم، در اوایل خیلی فکر می کردم که اینجا امنه ولی خیلی از دوستانم مورد حجوم دزدان قرار گرفتند و یکی از دوستانم جلوی برجهای دوقلو توسط چند نفر که برای پول به او حمله کرده بودند با ماشین دزدها زیر گرفته شد و دنده هایش شکست.
خونه من را هم دزد زد، خوشبختانه خونه نبودم و بعد ها فهمیدم که دزدها با انتظامات مجتمع هم دست بودند. بعد رفتم سفارت ایران و دیدم که اونجا نوشته که سفارت به تمامی هموطنانی که مورد سرقت قرار گرفته اند کمک می کند، بعد که از یکی از مسولین پرسیدم گفت بله ما کمک می کنیم، شما می توانید به صورت کاملا مجانی به خانواده خود زنگ بزنید و بگید که برایتان پول بفرستند تا دوباره وسایلتان را بخرید. اخه وقتی دولت ما از ما حمایت نمیکنه چه انتظاری می تونیم از دولت اون دزدها داشته باشیم. دوست من یک فرانسوی بود که لپ تاپش رو دزدیدن و او به سفارتش خبر داد و حدود 11 ساعت بعد لپ تاپش به در خونه اش فرستاده شد. به این میگن احترام به مردم و اقتدار دولت امید وارم ما هم به اینجا و چه بسا بالاتر هم برسیم 5
ژوئن 21, 2011
سلام کاملاً حرف های سعید درسته منم به این مورد برخوردم یکی از دوستانم که هلندی بود یه اتفاق مشابه اتفاق گفته شده واسش افتاد البته 48 ساعت بعد مال ربوده شدش بهش برگردونده شد .
6
اوت 18, 2011
سلام به همه دوستان از این نوع اتفاق واسه ما افتاد 2 ماه پی ماشین تویوتا شاسی بلندمون که نو هم بود رو تو پارکینگ پلازا مونت کیارا اقایون دزد بردند با توجه به اینکه پارکینگ دوربین داره نگهبان هم داره
پلیس هاشون هم که شیر برنج .تازه ما حلا حلا ها باید قسط اون ماشینو بدیم چون بیمه مون تموم شده بود.این است کشور گول زنک مالزی7
اكتبر 04, 2011
سلام به هموطنانم.والا 5 ماه پیش خانه من و دزد زد ولی خیلی جالبه که خودمون و مقصر شناختن در صورتی که کلید داشته و از راه پله امده بود ولی هیچ کدام از ادم های اینجا قبول نمیکردن بعد از خانه من حدود 10 تا خانه شاید بیشتر را زدند تو همین ساختمان همه هم غیر مالایی و چینی بودن .همه کسانی که دزد خونه هاشون را زده بود زیر یک کاغذ امضا کردیم و به پلیس دادیم به اضافه فرمی که موقع دزدی پلیش پر کرده بود .ولی تا الان هیچ خبری نیست . تو ی این چند ماه توی سوبانگ جایا خیلی اتفاقها افتاده و خیلی اینجا نا امن شده .ولی اصلا پلیش کمک نمیکنه حتی نگهبانی .
9
دسامبر 14, 2011
گرد نبند مرا جلوی klcc موتور سوار زد... خونه پسرمم تو AXSIS دزد اومد وسایلش را برد
10
فوریه 17, 2012
نوشتن نظر
|
| Last Updated on دوشنبه ، 10 خرداد 1389 ، 12:19 |