• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • red color
ورود / عضويت

بیا تو مالزی - پایگاه اطلاع رسانی ایرانیان مالزی

Saturday
May 19th
امروز : شنبه 30 ارديبهشت 1391
صفحه اصلی اخبار اخبار جهان خطر جدی برای 8000 زن و دختر ایرانی
خطر جدی برای 8000 زن و دختر ایرانی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدیر وب سایت   
شنبه ، 8 بهمن 1390 ، 19:38

 خطر جدی برای 8000 زن و دختر ایرانی

زنانی که با جراحی پلاستیک، در سینه‌شان «پروتز» گذاشته‌اند به مراکز پزشکی مراجعه کنند...

متخصصان جهاني اعلام خطر كرده‌اند؛ سيليكون به كار رفته در پروتز سينه اين زنان از موادي صنعتي و سمي تهيه شده كه سرطان‌‌زاست و تاكنون باعث بيماري صدها تن از زنان شده و چند نفر نيز جان سپرده‌اند.
اين اعلام خطر و هشدار جهاني پس از آن انتشار يافت كه مقامات قضايي فرانسه «ژان کلود ماس» هفتاد و چند ساله‌؛ مدير عامل يك شركت توليد‌كننده سيليكون مخصوص پروتز سينه زنان و يكي از همدستانش را به اتهام كلاهبرداري و قتل نفس بازداشت كردند و افشا شد كه سيليكون‌هاي توليدي اين شركت غيراستاندارد و سرطان‌زا بوده و علاوه بر بيماري در زنان باعث مرگ و مير چند تن ازآنان شده است.
به گزارش مقامات قضايي فرانسه؛ محصولات اين شركت در بدن زنان بسياري از 65 كشور جهان از امريكاي لاتين تا اروپا به كار رفته كه شمار اينگونه زنان به بيش از 400 هزار نفر مي‌رسد كه تا 500 هزار نفر نيز تخمين زده مي‌شود. سيليكون‌هاي به كار رفته در جريان جراحي‌هاي سينه زنان از همان نوعي بوده‌اند كه براي پر كردن تشك‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد و فاقد كيفيت براي استفاده در محصولات پيشرفته پزشكي هستند و سمي و سرطان‌زا تشخيص داده شده‌اند. «ژان کلود ماس» در بازجويي اعتراف كرده كه كارمندان شركت موفق شده بودند محصولات زيانبار توليدي را مدت 13 سال از چشم بازرسان مخفي نگهدارند. سيليكون‌هاي توليدي این شركت از سال گذشته در اروپا شروع به جمع‌آوري شد. چون اين نگراني وجود داشت كه پوسته بيروني سيليكون كار گذاشته شده در بدن زنان پاره شده و باعث نشت مواد سمي آن به درون بدن شود.
دولت فرانسه به كليه زناني كه از پروتز مورد نظر استفاده كرده‌اند، اعلام کرده؛ دولت آماده است به هزينه خود اين سيليكون‌ها را از بدن خانم‌ها بيرون بياورد. به گزارش خبرگزاري‌ها؛ تاكنون 2700 تن از زنان عليه «ژان کلود‌ماس» شكايت كرده‌اند و مأموران «مكود كوتي»، مدير سابق امور مالي شركت پي‌آي‌پي را نيز بازداشت كرده است

براساس اين گزارش تاكنون عوارضي همچون تورم و نشت بافت ژلي در بين صدها زني كه از بافت‌هاي سيليكوني اين شركت فرانسوي استفاده كرده‌اند، ديده شده است.
مقامات فرانسوي اعلام كرده‌اند، اين يك هشدار جهاني براي مراجعه زناني است كه در جراحي سينه از این پروتز استفاده كرده‌اند و رسيدگي به شكايات رسيده از طرف زنان مدت 6 سال طول خواهد کشید تا دادگاه‌ها به همه پرونده‌ها رسیدگی کنند.مقامات پزشکی هشدار داده‌اند؛ وجود سیلیکون ساخته شده در مؤسسه پلمپ شده علاوه بر ایجاد سرطان در خانم‌ها می‌تواند بیش از 20 نوع بیماری خطرناک دیگر ایجاد کند. به گزارش خبرگزاری‌ها، مقامات قضایی و پزشکی در نقاط مختلف جهان از جمله چک، لهستان و چند کشور اروپایی هم به خانم‌ها هشدار داده‌اند که برای درآوردن این پروتز از بدن‌شان به مراکز پزشکی مراجعه کنند و دریابند که با زندگی‌شان چه کرده‌اند.
صاحب مؤسسه تولید این سیلیکون‌ یک فرانسوی 72 ساله به نام «ژان کلودماس» است که در بازداشت بسر می‌برد. به گفته مقامات قضایی فرانسه؛ این اعلام خطر جهانی برای 500 هزار زن و دختر در جهان است که قربانی جراحی پلاستیک زیبایی به شمار می‌آیند. شرکت «پولی ایمپلنت پروتز» در سال 1991 توسط ژان کلود ماس تأسیس شد.
«ژان کلودماس» قبل از تأسیس این شرکت نمایندگی فروش لوازم پزشکی را داشت. او در سال 1939 به دنیا آمده است. شرکت «پولی ایمپلنت پروتز» سالانه 100هزار ایمپلنت تولید کرده است.
کشورهای برزیل، ونزوئلا و آرژانتین در امریکای لاتین و کشورهای انگلیس (25 هزار پروتز)، آلمان، اسپانیا و ایتالیا در اروپا و کشور استرالیا (8900 پروتز) از اصلی‌ترین کشورهای استفاده‌کنندگان از این پروتز هستند. سیلیکون‌های استفاده شده در این محصولات از همان نوعی بوده که برای پر کردن تشک‌ها استفاده می‌شود و از نوع سیلیکون‌های صنعتی بوده‌اند که فاقد کیفیت برای استفاده در محصولات پیشرفته پزشکی است. «ژان کلودماس» در منزلش در جنوب فرانسه بازداشت شده و اعتراف کرده مدت 13 سال این سیلیکون‌ها را تولید کرده و به کشورهای مختلف فروخته است. او مدعی شده خارج کردن این سیلیکون‌ها احتمال بیماری در زنان را افزایش می‌دهد. او زنان شاکی خود را متهم کرده که برای پول از او شکایت کرده‌اند. فرانسه یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده مواد آرایشی، بهداشتی و تجهیزات جراحی‌های زیبایی در دنیاست و گفته می‌شود به دلیل درآمدزا بودن شرکت‌های تولیدکننده چندان نظارتی بر آنها انجام نمی‌شود. برخی معتقدند تجهیزات و مواد بهداشتی تولید شده در فرانسه به دلیل عدم نظارت کافی دارای مشکلات زیادی است که هر یک می‌تواند فاجعه‌ای ایجاد کند. به گزارش برخی از شبکه‌های خبری؛ این رسوایی بزرگ پزشکی فرانسه و به خطر افتادن جان صدها هزار زن در نقاط مختلف دنيا بزرگترین فاجعه در تاریخ پزشکی جهان به حساب می‌آید.

خطر جدي براي 8 هزار زن و دختر ايراني

j2_copy

خطر جدي براي 8 هزار زن و دختر ايراني

خطر جدي براي 8 هزار زن و دختر ايراني

خطر جدي براي 8 هزار زن و دختر ايراني

خطر جدي براي 8 هزار زن و دختر ايراني

شكایت وزارت بهداشت از شركت فرانسوی

در پی رسوایی پزشكی فرانسه، وزارت بهداشت كشورمان نیز تصمیم دارد از شركت پی‌آی‌پی (پولی ایمپلنت پروتز) به دلیل فروش سیلیكون‌های مسموم و سرطانی به ایران و استفاده از این سیلیكون‌ها در بدن 8 هزار زن ایرانی شكایت كند. یك منبع آگاه با بیان این مطلب افزود: متأسفانه سیلیكون‌های خطرناك فرانسوی وارد ایران نیز شده و مورد استفاده هم قرار گرفته است، در همین رابطه وزارت بهداشت ابتدا تصمیم دارد به سرعت این سیلیكون‌ها را جمع‌آوری كند و در مرحله دوم از شركت تولید‌كننده شكایت كند تا زنان ایرانی به حقوق خود برسند. وی از پزشكانی كه همچنان سیلیكون پی‌آی‌پی در اختیار دارند خواست جداً از كاشت این سیلیكون‌ها در سینه زنان و دختران ایرانی خودداری كنند و از كسانی كه تمایل دارند سیلیكون‌ بكارند درخواست كرد در صورت مشاهده سیلیكون پی‌آی‌پی مراتب را به بازرسی وزارت بهداشت اطلاع دهند. یكی از متخصصان جراحی پلاستیك در تهران به دختران و زنان جوان توصیه كرد از كاربرد سیلیكون در سینه كه معمولاً در جراحی پلاستیك زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، جداً خودداری كنند چرا كه بجز احتمال بروز سرطان، ممكن است ده‌ها نوع عارضه نامطلوب دیگر در بدن تولید كند. به توصیه این جراح، بانوانی كه در جراحی پلاستیك از پروتز سیلیكون استفاده كرده‌اند هر چه زودتر باید برای معاینه پزشكی مراجعه كنند و حتی‌الامكان پروتزها را از بدن‌شان بیرون بیاورند.

زنان ايراني در خطر

شرکت تولیدکننده پروتزهای سمی و سرطان‌زا اگرچه ایران را در لیست کشورهایی که این پروتز را مورد استفاده قرار می‌دهند اضافه نکرده‌ است ولی متأسفانه حدود 8 هزار زن و دختر جوان ایرانی این نوع پروتز را در بدن خود جای داده‌اند. دکتر بهزاد فرخی، متخصص جراحی‌های زیبایی با بیان اینکه این سیلیکون‌ها در ایران نیز مورد استفاده قرار گرفته‌اند افزود: با توجه به تأییدیه وزارت بهداشت، پزشکان مجاز بودند از این سیلیکون‌ها به عنوان پروتز استفاده کنند و هنگام عمل جراحی پلاستیک در سینه خانم‌های ایرانی جای دهند. البته وزارت بهداشت نیز با استناد به بازرسی‌های وزارت بهداشت فرانسه چنین تأییدیه‌ای را صادر کرده است. سیلیکون‌های پی‌آی‌پی پولی ایمپلنت پروتز در شرکت فرانسوی به صورت صنعتی تولید شده‌ است، این در حالی است که شرکت تولیدکننده فرانسوی هنگام مراجعه بازرسان سیلیکون‌های طبیعی را در معرض بازرسی‌هاي آنها قرار می‌دادند ولی سیلیکون‌های سرطان‌زای تولیدی خود را به کشورهای مختلف می‌فرستادند بنابراین شرکت تولید‌کننده فرانسوی تنها از صنعتی بودن این سیلیکون‌ها اطلاع داشته است. به طور کلی موضوعات پزشکی و لوازم این‌چنینی را فقط شرکت‌های تولیدکننده می‌دانند و طبعاً کسانی که از این سیلیکون‌ها در ایران یا کشورهای دیگر استفاده کرده‌اند از عوارض ناشی از آن خبر نداشتند. دکتر فرضی گفت: به نظر نمی‌رسد سیلیکون‌های تولیدی کشورهای دیگر مانند چین دارای چنین مشکلی باشند.

 

منبع:روزنامه ایران

 

 

نظرات (0)add comment

نوشتن نظر
كوچكتر | بزرگتر

busy
 

گروه مشاورین پاسارگاد - اخذ اقامت مالزی در کوتاه ترین زمان و کلیه امور مربوط به ثبت شرکت در مالزی


نرخ ارز

مقدار:
از:
به:

اخبار به صورت RSS