• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • red color
ورود / عضويت

بیا تو مالزی - پایگاه اطلاع رسانی ایرانیان مالزی

Saturday
May 19th
امروز : شنبه 30 ارديبهشت 1391
صفحه اصلی مطالب مالزی هشدار جهت مهاجرت و ادامه تحصیل به مالزی
هشدار جهت مهاجرت و ادامه تحصیل به مالزی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدیر وب سایت   
پنجشنبه ، 9 خرداد 1387 ، 21:51

چندی پیش در مالزی متوجه مشکلات هموطنانمان , در خصوص مهاجرت به مالزی و ادامه تحصیل شدیم و در این راستا به پیشنهاد بعضی از دوستان و پست های درخواستی این پایگاه اطلاعاتی , در این خصوص انشار می دهد... نکاتی در باره مهاجرت  :
1 - قبل از هر اقدامی کاملا در باره کشور مورد نظر خود کاملا تحقیق کنید و از سطح فرهنک , شرایط زندگی , مردمان , نحوه کار و نرخ برخی از اجناس مورد نیاز در آن کشور مطلع شوید.

2 - هیچگاه به حرف 1 یا 2 نفر اکتفا نکنید و سعی کنید از کسانی که در آن کشور بیش از 2 سال زندگی می کنند جویای احوال آن کشور شوید که بی طرفانه بتوانند شما را راهنمایی کنند.

3 - اگر امکاناتش را دارید به کشور مورد نظر سفر کنید و از نزدیک با آن کشور آشنا شوید.

نکاتی در باره ادامه تحصیل در مالزی :
1 - اگر از طریق شرکتهای اخذ پذیرش اقدام می نمایید کاملا دقت فرمایید که آیا حرفهایی که آنان میزنند صحت دارد یا خیر.

2 - معمولا از چند شرکت مشورت بگیرید و به یک شرکت اکتفا نکنید.

3- در صورت لزوم از چند دانشجو که در آن دانشگاه تحصیل می کنند صحبت کنید.

4 - مطمعن شوید که آیا آن شرکت دارای مجوز رسمی از وزارت علوم جهت اخذ پذیرش در آن کشور می باشد یا خیر. در خصوص مالزی می توانید به وب سایت رسمی رایزن علمی شرق آسیا مراجعه کنید و از شرکتهایی که داری مجوز رسمی هستند و یا آنهایی فاقد مجوز می باشند اطلاع یابید. و اطلاعاتی در این خصوص بدست آورید. آدرس وب سایت : http://www.ir-sr.com می باشد.

نکاتی در ارتباط با اخذ اقامت در مالزی :
1- هیچ شرکت ایرانی دارای مجوز انحصاری جهت اخذ ویزای کار و ویزای خانه دوم second home در ایران نمی باشد. لذا قبل از هر اقدامی از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی تحقیق به عمل آورید.

2- هیچ شرکت ایرانی دارای مجوزاخذ ویزای second home  مالزی خانه دوم را به تنهایی ندارد و بعضی از آنها به صورت واسط عمل نموده و از طریق شرکتهای محلی مالزی این امور را انجام می دهند.

3- هیچ شرکت ایرانی بطور مستقیم نمی تواند شرکت در مالزی ثبت نماید و باید از طریق دفاتر مورد تایید کشور مالزی که محلی می باشد اقدام گردد.

با درورد بر شما
این مطب فقط جهت اطلاعات عمومی ایرانیان عزیز و جلو گیری از سوء استفاده افراد سود جو می باشد.

منبع: بیا تو مالزی

نظرات (17)add comment
0
a: ...
شرکت هایی هم که مجوز وزارت علم دارن هم خیلی قابل اتمینان نیستند...
1

دسامبر 14, 2009
0
babak: ...
ما دارو ندارمونو به خاطر همین بی اطلاعی شرکتهای محلی از دست دادیم
اینجا می گن بولییی یعنی همه چیز امکان داره
ولی اینطور نیست
دیگ مالزی مثل سابق نیست
گول نخورید
از بس ایرانی ها قاچاق مواد مخدر انجام دادن در فرودگاهها و در کشور مالزی به ایرانی ها خیلی بد نگاه می کنند و سخت می گیرند
گول نخورید
2

مه 19, 2010
0
akbar: ...
be khoda in sherekata faghat bazar garmi mikonan.hamvatan goolnakhore.malezi aslaa be dard nemikhre.faghat avaze dohole ke az door khoshe
3

نوامبر 17, 2010
0
**********: ...
خدا يک دل مهربان و پاک به شما بده تا اينقدر بد دل نباشی . ***********
4

نوامبر 18, 2010
0
azin: ...
ma ke belakhare nafahmidim khube ya bad. man mikham biam dars bekhunam. torokhoda rastesho begid. yaani az iran behtar nist?
5

دسامبر 05, 2010
0
yashar : ...
are fek nakonam az iran bad tar bashe heh afghanestanam az iran behtare

injorike inja gool mikhorim fek nakonam onja gool bokhorim

rasti manam mikham biyam
6

فوریه 06, 2011
0
Better Life: ...
onaei ke narazi hastan khab mitonan bar gardan iran .... kasi majbooreshoon nakarde inja bashan. hamoon iran barashoon behtare
7

مه 04, 2011
0
پویا: ...
من میخوام برم ولی یه سوال دارم خیلی هم از این و اون پرسیدم ولی اخرش نفهمیدم چکار کنم .میشه راهنمایی کنید. من لیسانس کشاورزی (گیاهپزشکی )دارم با معدله 83/12 میدونم کمه. وبا معدله پیش دانشگاهی 5/15. سوالم اینه که برم اونجا میتونم فوق بخونم و یا دوباره یه رشته جدید و از اول بخونم .مثلا: دامپزشکی
مرسی.......
8

مه 21, 2011
0
علي: ...
آقای پویا شما می تونید فوق با همین شرایط هم بگیرید بدون هیج مشکلی .
ولی مالزی دیگه مالزی جند سال پیش نیست و به خاطر وجه بد ایرانی شرایط را برای ایرانیها در همه موارد سخت کردهاند و با توجه به قیمت ارز تحصیل و زندگی در اینجا ارزان نیست و مثل زندگی در تهران می باشد و در بعضی موارد بیشتر
9

ژوئیه 10, 2011
0
soheila: ...
malezi ashe dahan soozi nist , vali baraye oonhaii ke mikhan dars bekhoonan bad nist , vali haminjoori vase zendegi va bedoone kar aslan khoob nist ,nayaiin torokhoda.
10

ژوئیه 10, 2011
0
جواد: ...
از راهنمایيهاي همه دوستان متشكرم
11

اوت 28, 2011
0
روناک: ...
باتشکر فراوان لطفا اطلاعات را بیشترکنید
12

سپتامبر 15, 2011
0
نسرین : ...
سلام من که دیوونه شدم بالاخره بیایم یا نه از یه دانشجو تو مالزی خواهش میکنم جواب بده ادامه تحصیل خوبه یابده
13

سپتامبر 23, 2011
0
mostafa: ...
Better Life راست ميگه هركي از مالزي راضي نيست برگرده ايران و دوستاني هم كه ميگن ايران از افغانستان بدتره خوبه برن مالزي و افغانستان كه تقريباً مثل هم هستند. كجا خوش است؟ آنجا كه دل خوش است!
14

اكتبر 12, 2011
0
MARY: ...
کسی که تو خونه خودش راحت و راضی نباشه تو اینور اونور چه جوری میخواد راحت باشه
15

ژانویه 01, 2012
0
behzad: ...
salam b hame dostan ,,man tavasote 1 sherkate irani omadam malezi vase zaban ,,ama be ghoole bishtare doostan inja onjoori ke migan khob nist ,,kheili hazinehash balast vase zaban ,man 5 mah sabtenam kardam ,,alan 2 mah gooozashte aslan razi nistam,,az dostan 1sooal dashtam ,,in ke aya ghanoni hast ke beshe pole baghiye termamo pas begiram ???????,dostane dakhele malezi age midonan b in shomare sms bezanan ,0143623093
16

ژانویه 05, 2012
0
hhhh: ...
smilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/wink.gif
17

فوریه 01, 2012

نوشتن نظر
كوچكتر | بزرگتر

busy
Last Updated on شنبه ، 5 تیر 1389 ، 09:53

گروه مشاورین پاسارگاد - اخذ اقامت مالزی در کوتاه ترین زمان و کلیه امور مربوط به ثبت شرکت در مالزی

نرخ ارز

مقدار:
از:
به:

اخبار به صورت RSS