| هشدار جهت مهاجرت و ادامه تحصیل به مالزی |
|
|
|
| نوشته شده توسط مدیر وب سایت |
| پنجشنبه ، 9 خرداد 1387 ، 21:51 |
|
افزودن به علاقمنديها
ثبت لينك در
ايميل كردن اين
نظرات (17)
![]()
ما دارو ندارمونو به خاطر همین بی اطلاعی شرکتهای محلی از دست دادیم
اینجا می گن بولییی یعنی همه چیز امکان داره ولی اینطور نیست دیگ مالزی مثل سابق نیست گول نخورید از بس ایرانی ها قاچاق مواد مخدر انجام دادن در فرودگاهها و در کشور مالزی به ایرانی ها خیلی بد نگاه می کنند و سخت می گیرند گول نخورید 2
مه 19, 2010
be khoda in sherekata faghat bazar garmi mikonan.hamvatan goolnakhore.malezi aslaa be dard nemikhre.faghat avaze dohole ke az door khoshe
3
نوامبر 17, 2010
خدا يک دل مهربان و پاک به شما بده تا اينقدر بد دل نباشی . ***********
4
نوامبر 18, 2010
ma ke belakhare nafahmidim khube ya bad. man mikham biam dars bekhunam. torokhoda rastesho begid. yaani az iran behtar nist?
5
دسامبر 05, 2010
are fek nakonam az iran bad tar bashe heh afghanestanam az iran behtare
injorike inja gool mikhorim fek nakonam onja gool bokhorim rasti manam mikham biyam 6
فوریه 06, 2011
onaei ke narazi hastan khab mitonan bar gardan iran .... kasi majbooreshoon nakarde inja bashan. hamoon iran barashoon behtare
7
مه 04, 2011
من میخوام برم ولی یه سوال دارم خیلی هم از این و اون پرسیدم ولی اخرش نفهمیدم چکار کنم .میشه راهنمایی کنید. من لیسانس کشاورزی (گیاهپزشکی )دارم با معدله 83/12 میدونم کمه. وبا معدله پیش دانشگاهی 5/15. سوالم اینه که برم اونجا میتونم فوق بخونم و یا دوباره یه رشته جدید و از اول بخونم .مثلا: دامپزشکی
مرسی....... 8
مه 21, 2011
آقای پویا شما می تونید فوق با همین شرایط هم بگیرید بدون هیج مشکلی .
ولی مالزی دیگه مالزی جند سال پیش نیست و به خاطر وجه بد ایرانی شرایط را برای ایرانیها در همه موارد سخت کردهاند و با توجه به قیمت ارز تحصیل و زندگی در اینجا ارزان نیست و مثل زندگی در تهران می باشد و در بعضی موارد بیشتر 9
ژوئیه 10, 2011
malezi ashe dahan soozi nist , vali baraye oonhaii ke mikhan dars bekhoonan bad nist , vali haminjoori vase zendegi va bedoone kar aslan khoob nist ,nayaiin torokhoda.
10
ژوئیه 10, 2011
سلام من که دیوونه شدم بالاخره بیایم یا نه از یه دانشجو تو مالزی خواهش میکنم جواب بده ادامه تحصیل خوبه یابده
13
سپتامبر 23, 2011
Better Life راست ميگه هركي از مالزي راضي نيست برگرده ايران و دوستاني هم كه ميگن ايران از افغانستان بدتره خوبه برن مالزي و افغانستان كه تقريباً مثل هم هستند. كجا خوش است؟ آنجا كه دل خوش است!
14
اكتبر 12, 2011
کسی که تو خونه خودش راحت و راضی نباشه تو اینور اونور چه جوری میخواد راحت باشه
15
ژانویه 01, 2012
salam b hame dostan ,,man tavasote 1 sherkate irani omadam malezi vase zaban ,,ama be ghoole bishtare doostan inja onjoori ke migan khob nist ,,kheili hazinehash balast vase zaban ,man 5 mah sabtenam kardam ,,alan 2 mah gooozashte aslan razi nistam,,az dostan 1sooal dashtam ,,in ke aya ghanoni hast ke beshe pole baghiye termamo pas begiram ???????,dostane dakhele malezi age midonan b in shomare sms bezanan ,0143623093
16
ژانویه 05, 2012
نوشتن نظر
|
| Last Updated on شنبه ، 5 تیر 1389 ، 09:53 |