• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • red color
ورود / عضويت

بیا تو مالزی - پایگاه اطلاع رسانی ایرانیان مالزی

Saturday
May 19th
امروز : شنبه 30 ارديبهشت 1391
صفحه اصلی مطالب مالزی قوانین کیفری مالزی جهت جرائم افراد خارجی
قوانین کیفری مالزی جهت جرائم افراد خارجی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدیر وب سایت   
يكشنبه ، 1 مهر 1386 ، 09:59

قوانین مربوط به تصادف , قوانین مربوط به دزدی , قوانین مربوط به دعوا...

قوانین مربوط به تصادف

در صورتی که راننده فاقد گواهینامه معتبر و منقضی شده باشد باید تمام هزینه و خسارت تصادف را پرداخت نماید و بیمه هیچ گونه تعهدی در قبال این نوع تصادف ندارد. در صورتی که از راننده شکایت شود و یا پلیس راننده را (مقصر بودن ملاک نیست) بخاطر عدم داشتن گواهینامه به دادگاه معرفی کند، شخص مذکور از کشور اخراج میشود.

قوانین مربوط به دزدی

اگر سن متهم زیر 18 سال باشد و مقدار دزدی نیز کمتر از 100 رینگت باشد ، بعد از تحمل یک روز زندان میبایست مبلغ 2500 رینگت بعنوان جریمه پرداخت کرده در دادگاه اطفال تعهد کتبی مبنی بر عدم انجام دزدی امضا کند.
اگر سن متهم بالای 18 سال باشد و یا دزدی بالای 100 رینگت باشد از یک تا سه روز زندان و نیز جریمه از 1000 تا 3000 رینگت داشته و در آخر نیز اخراج از کشور را در پی دارد.
در صورتی که ثابت شود قصد او واقعا دزدی بودی و سهوی در کار نیست، بلافاصله پس از 3 ماه تا 6 ماه زندان شخص  از کشور اخراج میشود.

قوانین مربوط به دعوا

اگر در دادگاه ثابت شود(با استفاده از شواهد) دعوا بخاطر دفاع شخصی بوده مشکلی بوجود نمی آید.
اگر دعوا منجر به ضرب و شتم شود و یکی از طرفین بعد از شکایت به پزشکی قانونی رفته و بعد پرونده به دادگاه برود:
اگر رضایت شاکی را جلب کند زندان ندارد اما جریمه نقدی داشته و از کشور نیز اخراج میشود.
در صورت عدم رضایت شاکی ، مجازات زندان نیز اضافه می شود.

در صورتی که خانمی از شهروندان مالایی از آقایی شکایت کند تنها با این عنوان که این آقا به من دست زده، فرد پس از تحمل زندان مطابق با نظر دادگاه و پرداخت جریمه از کشور اخراج میشود.

درگیری لفظی با پلیس در صورت شکایت و ارجاع پرونده به دادگاه منجر به اخراج از کشور میشود.

به دوستان توصیه میگردد که در صورت بروز هرگونه مشکل بخصوص در رانندگی، به هر ترتیب مورد را در همان محل حل و فصل کرده و سعی کنید در درجه اول به اداره پلیس و در درجه دوم به دادگاه منتقل نشوید. در صورت ارجاع پرونده به دادگاه، اخراج از کشور تقریبا قطعی است.
شنیده شده که بعضی اوقات پلیس ایرادات واهی و خلاف واقع (سرعت زیاد و یا رد کردن چراغ قرمز) به رانندگان خارجی میگیرد. ضمن احراز از هر گونه درگیری لفظی با پلیس ، پیشنهاد میشود موضوع را در همان محل حل  و فصل نمائید.

نظرات (7)add comment
0
Nima: ...
گل بود به چمن نیز آراسته شد ، خیلی تاکسیهای استانداردی داشتند ، اخذ شیتیل توسط پلیس هم به آن اظافه شد . بنده خود در یک تجربه شخصی ، به موردی برخوردم که ذکر آن خالی از لطف نیست :
در Mega Mall تاکسی گرفتم به مقصد Chow Kit ، ساعت 10 شب . البته بیش از 15 تاکسی را رد کردم تا با یکی به توافق رسیدم . قبلیها یا میگفتند مسیر دور است و ما نمیرویم ( به همین سادگی ، پلیس حاضر در صحنه هم وقعی با اعتراض من نمی گذاشت و حق را به راننده میداد ) ، یا کرایه ای را مطالبه میکردند که با آن میشد به Sun Way رفت ( 25 تا 35 رینگیت ) . خلاصه بعد از حدود 10 دقیقه به علت ارزانی کرایه این تاکسی پی بردم :
یک موتور پلیس به ما اشاره کرد توقف کنیم ، و به زبان مالایایی به مذاکره با راننده پرداخت ، راننده هم با اشاره به من مطالبی را به همان زبان عنوان کرد . پلیس رو به من کرد و با انگلیسی شاخ شکسته ای پرسید کجایی هستی ؟ گفتم ایرانی . گفت این تاکسی سرعت غیر مجاز داشت و راننده میگوید تو به او گفتی تند برو ، جریمه اش با من ! من هم این ادعا را تکذیب کردم و به از راننده پرسیدم که کی به تو گفتم تند برو . او هم با پر رویی تمام گفت همان موقع که سوار شدی ، گفتی عجله دارم !
دردسرتان ندهم ، آقای پلیس مهربان قبول کرد جریمه کمتری برای راننده درنظر بگیرد ، و راننده هم زیر بار آون نمیرفت ، سرانجام قرار بر این شد تا نصف مبلغ جریمه را من پرداخت کنم : 35 رینگیت ! حال من هنوز هم نمیدانم اصولا جریمه 70 رینگیتی داریم ی نه ؟
پرده پایانی نمایش بالا زمانی بود که پس از رسیدن به مقصد و پیاده شدن از تاکسی و پرداختن 50 رینگیت ! متوجه حضور موتور پلیس موصوف شدم که در تاریکی و کمی جلوتر ایستاده بود و راننده تاکسی عزیز هم با ترمزی در کنار وی ، فعل النفعالات مرموزی به عمل آورد و در تاریکی شب گم شد . . .
1

سپتامبر 13, 2009
0
mehrzad: ...
وای چقدرزشت!!!!!!!
2

مه 06, 2011
0
رضا: ...
آقا اینهارو ول کن بیا بچسب به بعضی از این شرکتهای ایرانی که در غالب املاک تو همین منطقه امپنگ پوینت با بی رحمی تمام رس این مهاجرین بدبخت از همه جا رونده رو کشیدن و اصلا کلمه هموطن را از یاد بردن /راستی یادم نبود که بعضی از این کلاهبردارا زورشون به کس دیگه نمیرسه جز هموطن خودشون وکرشون فقط خوردن پول پیش یعنی همون دیپوزیت خودمون البته حتما میدونید تو منطقه امپنگ کی معروف به این کاره اینایادشون رفته که اگه روزی بچه دار بشن بچه شون یا دزد میشه یا معتاد و یا ..........پیشنهاد میکنم هیچوقت سراغ شرکت ایرانی نرید چون منتظر شما هستند
3

ژوئن 05, 2011
0
arjona: ...
عجب دو دراییی هستند ایناااااااا
4

سپتامبر 22, 2011
0
ماسک: ...
هر جایی خوب و بد داره فقط بستگی به این داره که گیر کی بیفتی

ادم تو این دوره زمونه باید حواسشو خوب جمع کنه و به هر کسی اعتماد نکنه.
5

نوامبر 30, 2011
0
فرزاد: ...
خیلی ترسیدم عید برای کسب ارامش انجا هستم . ای کاش میتونستیم همینجا خوش بگذرانیم
6

فوریه 25, 2012
0
mm: ...
smilies/cry.gif ....................................
7

مه 04, 2012

نوشتن نظر
كوچكتر | بزرگتر

busy
Last Updated on شنبه ، 5 تیر 1389 ، 09:50

گروه مشاورین پاسارگاد - اخذ اقامت مالزی در کوتاه ترین زمان و کلیه امور مربوط به ثبت شرکت در مالزی

نرخ ارز

مقدار:
از:
به:

اخبار به صورت RSS